DisLike

0
Bitmeyen Þarký'da þarkýcý 'Feraye'nin doðumundan hemen sonra evlatlýk verdiði çocuðunu geri almak için verdiði mücadele, tartýþma konusu oldu
atv'de ekrana gelen 'Bitmeyen Þarký' dizisinde yaþanan aile dramý, gerçek yaþamda tartýþma konusu yarattý: "Çocuðu doðuran mý annedir, büyüten mi?" 'Bitmeyen Þarký'da 'Feraye' daha 15 yaþýndayken üvey aðabeyinin tecavüzü sonucu hamile kalýp doðumundan hemen sonra oðlunu evlatlýk vermek zorunda kalýyor. Ünlü bir pavyon þarkýcýsý olunca oðlunun Urla'da bir aileye evlatlýk verildiðini öðrenip ona kavuþmak için harekete geçiyor.
KÝME GÝDECEK?
Ancak 'Toprak' 10 yýldýr 'Kevser'i gerçek annesi olarak biliyor. Ýzleyici 'Toprak'ýn gerçeði öðrendiðinde 'Feraye'ye mi yoksa 'Kevser'i mi tercih edeceðini merak ediyor... "Doðuran mý annedir büyüten mi?" sorusunu dizilerde anneleri canlandýran ünlülere sorduk...
ÖZLEM YILMAZ (Eda-Unutulmaz)
Bir bebeði dünyaya getirmek anneliðe atýlan ilk adýmdýr bence. Sonrasýnda bebeðin iyi ve kötü gününde her an yanýnda olmayan bir kiþi için anne demek zor. Ben diyemem açýkçasý...
BETÜL ÇOBANOÐLU (Kevser-Bitmeyen Þarký)
Çocuðu büyütenin de doðuranýn da verdiði emek tartýþýlmaz. Bizim hikayemizde Feraye haksýz deðil. Ben de Toprak'a yýllarca kendi çocuðum gibi baktým ve sevdim, ben de haksýz deðilim. Ýkimiz de annesiyiz onun. Bence böyle durumlarda olaylar ve yaþananlara bakýp insani çözümler bulmak lazým.
ECE USLU (Suna-Kýzým Nerede?)
Anne çocuðuna sahip çýkmýyorsa, çocuk onu büyüten kadýna anne demeli. Bana göre çocuðu büyüten ve sahip çýkan kadýn annedir.
BENGÜ ÞEN (Nurten-Çocuklar Duymasýn)
Kesinlikle büyütmek daha önemli. Doðurganlýða sahip bir kadýnsanýz, tabii ki kendi çocuðunuza sahip olmak çok daha güzel. Ama önemli olan çocuðu büyütüp emek vermektir. Asýl emek verildiði zaman sevgi ve baðlýlýk saðlanýyor.SuperZheraSuperZhera