Toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: virüsçügümüz 28 yaşında!!

Standart virüsçügümüz 28 yaşında!!

DisLike

0
    evet arkadaşlar dünyada virüs bulunulanı tam 28 sene oldu ilk olarak..okul talebesi bir ufaklık şaka olsun diye yollamış ve dön dolaş artık bu şaka yerine çıkarcı ve sırf adı duyulsun yada ben herşeyi engeller değişririm derken bir yarış halini aldı bu virüs olayı kimisi sırf egosunu tatmin etmek kimisi ben kurulan herşeyi çözerim demek kimisi şaka kimisi yardım için çıkardı ..
    ama şu bir gerçek artık bu bir piyasa oldu.. virüs programı satanlar bu yüzden epey kar etmekte ve bunu hep gündemde tutmakta ..
    evet bir kaç adet kullanılabilen virüs programları var norton-kaspersky-nod32-
    genelde bu üç program favori macafee-panda--antivir--firewall da kullanılmakta bunu yanında spy trojan taramada adware bence kullanışlı
    size tavsiyem bilgisayarınız hızlıysa kaspersky deneyin eger sistem yavas ise nod32 ideal ama adwareyi kurmayı unutmayın

her ne olursa olsun en iyi antivirüs programı yoktur olamazda hergün yüzlerce virüs çıkmakta ve virüs programı bunu yakalamamakta ve bunu bulasıya hergün bilgisayarlar virüse teslim olmakta.. peki siz hangisi kullanıyor tercih ediyorsunuz!!!sebebi neler..SuperZheraSuperZhera

Yönetici sfk_ylcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rep Puanı
    3

virüsle yaşamayı örenmek gerenk SuperZhera

Bu Konu İçin Etiketler